Algemeen

Drijvend zwembad tijdelijk gesloten voor verwijderen van brandkoraal 

KRALENDIJK – Het drijvend zwembad bij Parke Tului is van 3 tot 6 juni gesloten om brandkoraal bij het zwembad te verwijderen.

Volgens het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) pleegt INDEBON regelmatig onderhoud bij het zwembad, maar is het brandkoraal bij het zwembad desalniettemin snel gegroeid. Daarom heeft INDEBON besloten om experts op 4 en 5 juni 2024 een grote schoonmaak te laten doen. Het gangpad naar het zwembad wordt weg gehaald en er is beperkt toegang tot de pier. 

Veiligheid

Met het oog op de veiligheid roept INDEBON de bevolking op om tijdens de sluiting van het zwembad de pier niet op te gaan. Mensen die toch de pier op willen gaan, doen dit op eigen risico, zo laat INDEBON weten.  

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo