Advertentie

Best Brands Bonaire verloot met de introductiecampagne van Chill bier een verzorgd weekend voor twee personen naar Aruba

Onlangs heeft het op Bonaire gevestigde distributiebedrijf Best Brands Bonaire het Caribische biertje “Chill” gelanceerd. Om Chill bier extra onder de aandacht te brengen, kregen consumenten de kans om een weekend voor twee personen naar Aruba te winnen met een verblijf bij het luxe Marriott Beach Resort en VIP-toegang tot het FlipFlopFestival. Deelnemers van de campagne vulden bij aankoop van een 12-pack Chill bier een lot in bij geselecteerde verkooppunten om kans te maken op deze hoofdprijs.

Winnares bekend

Uit alle inzendingen is Raismairy  Martina de gelukkige winnares. Op de foto is te zien hoe zij uit handen van de vertegenwoordiger van Chill Marvin Abdul de benodigde reisdocumenten in ontvangst neemt. Raismairy gaf aan superblij en verrast te zijn toen zij gebeld werd. Samen met haar beste vriendin gaat zij aankomend weekend namens Chill bier naar Aruba. 

Natuurlijk is het altijd belangrijk om verantwoordelijk om te gaan met alle producten waar alcohol in zit en is de minimale leeftijd voor consumptie 18 jaar. Bezoek voor meer informatie over Best Brands Bonaire en Chill bier onze sociale media BestBrandsBonaire:

Deel dit artikel