Evenementen

Goed begin muziekweek kinderen Bonaire

Foto: Ace Foundation

KRALENDIJK – Afgelopen zaterdag lanceerde de ACE-Foundation de Muziekweek voor kinderen tijdens het Nos Zjilea-programma bij Magazina di Rei. Het evenement begon met een toespraak van directeur Segni Bernardina, waarin het thema van dit jaar, “Mi Kultura ta Uni-Ko” (Mijn Cultuur is Uniek), werd benadrukt, waarbij de nadruk werd gelegd op Bonaire’s unieke en samenhangende cultuur.

De week is bedoeld om eenheid en culturele trots te bevorderen door middel van muziek. De ACE-Foundation heeft zeven nieuwe kinderliedjes geproduceerd, gericht op aspecten die de cultuur van Bonaire uniek maken. Het album, getiteld “Mi Kultura ta Uni-Ko,” is beschikbaar op het YouTube-kanaal van de ACE-Foundation, met alle liedjes en twee nieuwe muziekvideo’s: “Indjan Arowak” en “Kultura.”

Activiteiten

De Muziekweek gaat verder met verschillende activiteiten op scholen, waaronder concerten en een afsluitend evenement op vrijdag bij Skol Amplio Papa Cornes, met een livestream op Live 99.9. Gedurende de week zal Tio Breezy kinderen vermaken met liedjes via Breezy FM, en Live 99.9 zal dagelijks een programma verzorgen waarin cultuur en kindermuziek worden besproken. De ACE-Foundation moedigt het creëren van positieve muziek voor kinderen aan.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo