Evenementen

Tweede Editie van Pride Bonaire in juni 2024

Archieffoto ABC Online Media van Pride Bonaire 2023

KRALENDIJK – Na het succes van vorig jaar, kondigt EQ Bonaire de tweede editie van Pride Bonaire aan, die plaatsvindt van 16 tot 23 juni 2024.

De festiviteiten beginnen met een theateravond met Spoken Word op 16 juni, een samenwerking met Fundashon di Kurason. Lokale en internationale artiesten delen hun persoonlijke verhalen over inclusie en acceptatie.

EQ Bonaire, een non-profitorganisatie die zich inzet voor de LGBTQI+ gemeenschap, organiseert het evenement. Het thema van dit jaar, “Huntu, nos tei” (“Samen staan we sterk”), benadrukt het belang van samenwerking binnen de eilandgemeenschap.

Het programma biedt diverse activiteiten, waaronder een Masterclass Diversiteit, Inclusie en Discriminatie, karaoke, een pubquiz, een filmavond en een feest met verrassingsoptredens. Doel is om zowel plezier als educatie te combineren en een veilige en inclusieve omgeving te creëren voor iedereen.

EQ Bonaire roept op tot steun, variërend van donaties en vrijwilligerswerk tot het versieren van etalages in regenboogkleuren. Met gezamenlijke inspanningen hopen zij van Pride Bonaire 2024 een onvergetelijk evenement te maken.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo