Advertentie

Diner- en Filmavond: Eet Wat Je Op het Scherm Ziet!

Stap in een wereld waar culinaire kunst en filmische magie samenkomen! Doe mee met ons voor een unieke eetervaring bij Bagel & Bloom, waar de gerechten die je geniet geïnspireerd zijn door de scènes die je op het scherm ziet. Onze Diner- en Filmavond biedt een zorgvuldig samengesteld 6-gangen diner dat de smaken en thema’s van de film weerspiegelt, waardoor een meeslepende en verrukkelijke avond ontstaat.

Evenement details:

– Prijs: $65 per persoon

– Inclusief: 6 gangen met twee cocktails of mocktails, een glaasje champagne bij binnenkomst en de film

– Datum en tijd: 1 juni 2024 om 19:00 uur

– Film: The Menu

Geniet van een avond waar elke hap een verhaal vertelt en elke slok de scène complementeert. Of je nu een fijnproever, een filmliefhebber bent, of gewoon op zoek bent naar een speciale avond uit, dit evenement belooft je smaakpapillen te prikkelen en je verbeelding te stimuleren.

Dit exclusieve evenement is alleen beschikbaar met reservering, zodat al onze gasten kunnen genieten van een intieme en persoonlijke ervaring. Mis deze buitengewone combinatie van film en eten niet!

Reserveer je tafel vandaag nog op www.bagelandbloom.com/movienight

We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een avond vol heerlijke pret en filmische genoegens!

Deel dit artikel