Luchtvaart & Reizen

Jetair bevestigt technische problemen en betreurt ‘negatieve speculatie’

Jetair toestel in de hangar van de luchthaven van Curaçao.

WILLEMSTAD – Op maandag heeft het management van Jetair Caribbean een persbericht uitgebracht waarin de luchtvaartmaatschappij enerzijds bevestigt dat de carrier te kampen heeft met technische problemen, maar ook dat zij kritisch staan tegenover “negatieve speculatie” die op sociale media zou circuleren.

“In dit bericht wil het management van Jetair haar klanten/passagiers informeren dat Jetair te maken heeft met technische problemen die hebben geleid tot annuleringen van vluchten tussen 19 mei en 24 mei 2024,” aldus het persbericht.

Volgens hetzelfde persbericht heeft het onderhoudsteam van Jetair op de afgelopen zaterdag een controle uitgevoerd en vastgesteld dat een motor moet worden vervangen, wat enkele dagen in beslag zal nemen. 

Het management van Jetair betreurt de negatieve reacties en speculaties die in de media circuleren.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo