Evenementen

Festival di Awa: Speurtocht en Theater voor jong en oud op 25 mei

KRALENDIJK – Op 25 mei verenigen verschillende stichtingen zich voor een dag van avontuur en culturele viering tijdens het grootschalige Festival di Awa. Het belooft een unieke ervaring te worden, waarbij jong en oud worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Junior Ranger Waterfest speurtocht en te genieten van de theatervoorstelling ‘Awa ta nos Kultura’.

In samenwerking met Stichting Het Waterfeest, Stichting Terramar Museum, STINAPA, Junior Rangers en ACE Foundation wordt deze dag vormgegeven, waarbij belangrijke thema’s als diversiteit, inclusie, klimaat en duurzaamheid op een speelse en creatieve manier worden belicht.

Het evenement begint om 14:00 uur bij SKAL op de Kaya J.N.E. Craane 34 met een spannende speurtocht, gevolgd door een theatervoorstelling om 16:30 uur en een feestelijke prijsuitreiking. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om aan dit feest deel te nemen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo