Nieuws van Bonaire

25 Mei eerste Taste of Bonaire van 2024

KRALENDIJK – Het toeristenbureau (TCB) organiseert het eerste Taste of Bonaire-evenement van dit jaar op zaterdag 25 mei van 18:00 uur tot 22:00 uur, in het Wilhelmina Park.

Het programma staat weer voor een avond vol gezelligheid, met optredens van lokale muzikanten, waaronder de krioyo-muziek van FMK en Foyan Boys, begeleid door de beats van DJ Kiart, en een scala aan kraampjes die zowel lokale als internationale gerechten aanbieden.

Naast de culinaire en muzikale verwennerij zal de avond ook in het teken staan van de huldiging van de winnaars van de PWA Bonaire. De Stichting Aquaspeed Bonaire Windsurfers (SABW) zal op internationaal niveau een evenement organiseren onder auspiciën van de Professional Windsurfers Association (PWA) ter gelegenheid van de 20ste editie van ProKids Bonaire 2024. De PWA Bonaire Youth & Junior Slalom World Cup 2024 en de 20ste ProKids Bonaire 2024 vinden plaats van 21 tot 26 mei 2024 bij Sorobon Beach.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo