Advertentie

Langer Verblijf op Bonaire? Huur Voordelig bij Belle Car Bonaire

Ontdek Bonaire met Belle Car, al vanaf $18,75 per dag bij 1 maand huur, inclusief All Risk verzekering. Belle Car biedt de mogelijkheid om tegen een uiterst scherp tarief, zorgeloos dit mooie eiland te verkennen. En….. hoe langer je huurt hoe voordeliger het wordt. Als dat geen goede deal is?

Laat alle zorgen die gepaard gaan met het aanschaffen van een auto op het eiland achter je. Bij Belle Car Bonaire hoef je je geen zorgen te maken over de waardevermindering, verzekeringen en onverwachte reparatiekosten. Waarom zou je die zorgen op je nemen, wanneer je voor een overzichtelijk bedrag in een betrouwbare, fijne auto kunt rijden. 

Band Lek? Geen probleem met 1 telefoontje is het opgelost, zonder dat het jou wat kost!

Of je nu al op Bonaire woont of voor een langere periode naar het eiland komt, Belle Car Bonaire biedt de perfecte oplossing. Flexibel, betaalbaar en zonder zorgen, daarvoor staat Belle Car, dat mag je verwachten.

En wist je dat we ook de mogelijkheid bieden om te huren voor korte periodes, vanaf slechts 1 week, met de scherpe tarieven die je van Belle Car gewend bent? Dus, waar wacht je nog op? Ervaar het eiland op je eigen manier en geniet van dit mooie eiland in een fijne auto van Belle Car.

Meer informatie, neem contact met ons op +599 777 1906 of stuur een email: hendrik@belle-car.com

Deel dit artikel