Instagram

Vacature Tweedegraads Docent Engels Liseo

SGB is op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame 2e-graads Docent Engels voor de unit Liseo Boneriano. Liseo Boneriano verzorgt onderwijs voor de klassen van MAVO (Middelbaar Algemeen Voortgezet Onderwijs), HAVO (Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs) en VWO (Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs).

Wat ga je doen?
Je verzorgt interessante en uitdagende lessen Engels aan de mavo en de onderbouw havo en vwo. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid Engels. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. In de les zien we de leerlingen bezig met activerende werkvormen. Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud.  Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Heb je leservaring met, NT2, TVO en/of Clil-didactiek, is dat een pre. Je integreert jouw 21st-century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als docent Engels. Dat is geen must. Naast vakdocent is er ook de mogelijkheid dat je mentor wordt van een klas. Startende collega’s maken we zoveel mogelijk duo-mentor als de formatie dat toelaat.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een van de drie teams (mavo, havo en vwo). De teams kenmerken zich door nauwe betrokkenheid bij de leerlingen.  Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. Van $ 4.256 bruto) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk op de sluitingsdatum van deze vacature. Indien je je diploma’s hebt behaald in een ander land dan Nederland en/of de voormalig Nederlandse Antillen, dan verzoeken we je ook om gelijk de diplomawaardering van DUO toe te voegen. 

Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma’s achter. Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Goed om te weten:

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht voor het werken in het onderwijs;
  • Je ontvangt een device van de SGB;
  • Een medische keuring is een vereiste ten behoeve van toelating tot het pensioenfonds.

Voor geïnteresseerden buiten Bonaire:

  • Voor sollicitanten uit het buitenland geldt een verhuisregeling;
  • Het salaris is in Amerikaanse dollars, de officiële munteenheid in Caribisch Nederland;
  • Caribisch Nederland kent een eigen belastingregelgeving. Het inkomen boven de belastingvrije som ($ 17.352,– in 2023) wordt belast met een percentage van 30,4% aan loonheffing;
  • Deelname aan het pensioenfonds is verplicht, inclusief een eigen bijdrage hieraan;
  • Het is belangrijk dat je een rijbewijs hebt, er wordt weinig gefietst op het eiland (het is niet onmogelijk);
  • Je bent of wordt ingezetene van Caribisch Nederland.

Solliciteren?

Dat kan via deze link: https://werkenbij.sgbonaire.info/vacaturebeschrijving/tweedegraads-docent-engels

Schrijf je in voor de vacature nieuwsbrief

Bonaire.nu heeft hét vacatureplatform van het eiland. Wil jij geen vacature missen? Meld je dan hieronder direct aan voor de nieuwsbrief met het actuele vacatureaanbod. Deze ontvang je dagelijks in je mailbox. Klik hier om je in te schrijven. En, volg je ons al op Instagram? Hier vind je tevens alle laatste vacatures.

Deel dit artikel