Advertentie

Ontdek de toekomst van Duiken met de Mares Horizon! 

Ben jij klaar om de grenzen van je duikervaring te verleggen? Wanderlust Dive Center introduceert SCR diving met de Mares Horizon, een revolutionaire semi-gesloten rebreather die je duiktijden verlengt en je onderwateravonturen naar een hoger niveau tilt. 

Speciaal ontworpen voor recreatieve duikers, biedt de Mares Horizon een ongeëvenaarde duikervaring. Verleng je duiktijd tot wel 3 uur met maar heel weinig luchtbellen tot 30 meter (met nitrox) met de basisopleiding of naar 40 meter met 2 gassen in de SSI XR opleiding. Lichtgewicht en intuïtief in gebruik, de Mares Horizon opent de deur naar nieuwe mogelijkheden voor duikers die nog stiller willen fotograferen of de mooiste video’s willen maken. 

Als trots SSI Diamond Center op Bonaire nodigen we je uit om de Mares Horizon te ervaren. Of je nu een ervaren duiker bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen of een nieuwkomer die de duikwereld wil verkennen, onze SCR Extended Range Instructor Stephan staat voor je klaar. 

Ontdek de vrijheid van langere duiken, de stilte van de onderwaterwereld de onbegrensde mogelijkheden met de Mares Horizon.  

Neem vandaag nog contact op met Wanderlust Dive Center en ervaar de Mares Horizon! 

Deel dit artikel