Onderwijs

Nieuwe bestuur en leden voor Key Club Kibrahacha op Liseo Boneriano

KRALENDIJK – Op zaterdag 9 maart heeft de Key Club Kibrahacha van Liseo Boneriano een belangrijke mijlpaal bereikt met de installatie van een nieuw bestuur, onder leiding van de nieuwe president Aioki America.

America, die de rol overnam van voormalig president Corbin Pourier, zal de club voor het komend jaar aanvoeren. Daarnaast heeft de club ook tien nieuwe leden verwelkomd, wat een frisse wind brengt in de organisatie. De Key Club, die jongeren van Liseo Boneriano samenbrengt, geniet de steun van de Kiwanis Club of Kralendijk Bonaire en richt zich op het organiseren van activiteiten ten behoeve van de gemeenschap op Bonaire.

Het nieuwe bestuur voor het jaar 2024-2025 bestaat uit Aioki America als president, Eric Cordilia als vicepresident, Jeda-Pearl Janga als secretaris, Zivah Terzol als penningmeester, met Romy Ridderberks, Ibrahim Valentijn, Faliyah Sambo, en Jeada Kocks in de rollen van respectievelijk webmaster/PR, fundraising, community service, en lidmaatschap. De leiderschapsverandering biedt deze jonge individuen niet alleen de kans om een directe impact te hebben op hun gemeenschap door middel van georganiseerde activiteiten, maar stelt hen ook in staat om essentiële vaardigheden te ontwikkelen. Deze omvatten planning, organisatie, budgetbeheer, het leiden van vergaderingen, publiek spreken, en persoonlijke ontwikkeling zoals het geven van feedback, zelfverdediging, en het bouwen aan zelfvertrouwen.

De begeleiding van de clubleden zal in handen zijn van Paola Pourier, Emily Kocks, en Heidy Ligeon, die als adviseurs van de Key Club fungeren.

Deel dit artikel