Onderwijs

31 maart laatste dag voor aanmelding basisschool Bonaire

KRALENDIJK – Ouders op Bonaire worden herinnerd aan de naderende deadline van 31 maart voor het aanmelden van hun kinderen voor het basisonderwijs. Dit geldt voor kinderen die tussen 1 mei 2020 en 30 april 2021 geboren zijn en die voor het eerst naar school zullen gaan.

Het aanmeldproces dient online te gebeuren via de speciaal daarvoor ingerichte website www.aanmeldenbasisonderwijsbonaire.com. Deze website ondersteunt meerdere talen: Nederlands, Papiaments, Spaans en Engels, om alle ouders op het eiland tegemoet te komen.

De oproep is gericht aan ouders van kinderen die in de aangegeven periode 4 jaar worden. Zij hebben tot de genoemde deadline de tijd om hun kinderen aan te melden voor het basisonderwijs.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo