Evenementen

Vliegerworkshops voor Bonairiaanse jeugd ter ere van 60 jaar BWM

KRALENDIJK – Ter gelegenheid van hun 60-jarig bestaan organiseert de Bonairiaanse Wegenbouw Maatschappij (BWM), in samenwerking met Akseso, een gratis vliegerworkshop voor de jeugd van Bonaire. Op 23 en 24 maart biedt BWM jongeren tussen de 10 en 17 jaar de unieke kans om van experts te leren hoe ze een vlieger kunnen maken.

De workshops, die op diverse locaties worden gehouden, zijn niet alleen leuk, maar ook educatief. BWM streeft ernaar met dit gebaar een positieve impact te maken op de lokale gemeenschap, met bijzondere aandacht voor de jongere generaties en de toekomst van het eiland.

Voor deelname aan deze creatieve workshops kunnen belangstellenden zich inschrijven via de website bwm-event.com of door een bericht te sturen naar +599-701-5273. Bij het aanmelden moet men naam, leeftijd, en een voorkeur voor datum en tijd opgeven. Geïnteresseerden worden geadviseerd snel te handelen vanwege het beperkte aantal plaatsen.

Deel dit artikel