Politie & Justitie

Politie Bonaire deelt weer grote hoeveelheid boetes uit voor diverse verkeersovertredingen

KRALENDIJK – Tussen maandag 26 februari en maandag 11 maart zijn door het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) weer verschillende boetes uitgedeeld voor verkeersovertredingen tijdens routinematige controles.

Er zijn 8 boetes uitgedeeld voor rijden zonder helm, 21 boetes voor rijden zonder geldig rijbewijs, 16 boetes voor rijden zonder geldige verzekering, 6 boetes voor het gebruik van een telefoon tijdens het rijden, 21 boetes voor rijden zonder veiligheidsgordel, twee boetes voor rijden in een verboden richting en 1 boete voor het vervoeren van kinderen zonder kinderzitje.

Regels volgen

KPCN benadrukt het belang bij bestuurders om de benodigde documenten bij zich te hebben. Ook wordt geadviseerd om de verkeersregels nauwgezet te volgen en daarmee boetes of gevaar op de weg te voorkomen. 

Deel dit artikel