Klimaat & Weer

Weerbericht van Bonaire: in ochtend kans op bewolking en bui

Geen significante veranderingen worden verwacht in het weer de komende dagen, wat betekent dat de ochtenden deels bewolkt zullen zijn. Lokaal kan er een lichte bui vallen. In de middag klaart het op en zal er meer zon te zien zijn.

De wind blijft matig tot krachtig, met af en toe sterke windstoten uit het oosten. Hoewel er dit weekend wat Sahara-stof de lokale eilanden heeft bereikt, zou dit komende week weer afnemen en zullen we gedurende het grootste deel van de volgende week weinig of geen Sahara-stof boven Bonaire hebben. Tijdens de tweede helft van volgende week zullen de winden sterker worden dan ze nu zijn. De minimumtemperaturen zullen rond de 26-27 graden Celsius liggen en de maximumtemperaturen zullen rond de 31-32 graden Celsius zijn.

Deel dit artikel