Consumenten

MAS Real Estate overhandigt donatie aan Voedselbank Bonaire

De voedselbank neemt de symbolische cheque van MAS real estate in ontvangst. Foto: Voedselbank Bonaire. 

KRALENDIJK – Het bedrijf MAS Real Estate heeft eerder deze week een donatie van 9000 dollar overhandigd aan de Voedselbank Bonaire. Het geld werd opgehaald door de eigenaren van het bedrijf, met een benefietavond rond hun huwelijk. 

Er kwam initieel enige ruis op de lijn over het moment waarop de opgehaalde gelden door MAS zouden worden overgedragen aan een ander beoogd goed doel, dat ook zou profiteren van de benefietavond. Hierop besloot MAS het volledige bedrag te schenken aan de voedselbank. Die zegt het geld zeer goed te kunnen gebruiken. 

Erkentelijk

“Wij willen onze oprechte dankbaarheid uitspreken aan MAS Real Estate, die deze gulle donatie mogelijk heeft gemaakt via een succesvolle benefietveiling. De vrijgevigheid van MAS Real Estate draagt in belangrijke mate bij aan het ondersteunen van onze missie om voedselhulp te bieden aan degenen die het het meest nodig hebben. Wij zijn zeer erkentelijk voor hun betrokkenheid en genereuze bijdrage aan de gemeenschap van Bonaire”, aldus de voedselbank. 

Deel dit artikel