Sport & Vrije tijd

SportExpo 2024 met meer dan twintig verschillende sporten

SportsExpo 2024

KRALENDIJK – Aanstaande zaterdag 9 maart, van 09.00 uur tot 13.00 uur, vindt de eerste SportExpo 2024 van Bonaire plaats. Tijdens dit evenement worden meer dan twintig verschillende sporten aan het publiek gepresenteerd. Op de locaties zullen diverse sportverenigingen van Bonaire demonstraties geven van hun sporten.

Op de drie locaties, namelijk Stadion Playa, Parke Tului (bij het zwembad) en sporthal George Nicolaas, kunnen sportliefhebbers kennismaken met verschillende sporten. Zowel jong als oud zijn welkom om verschillende sportdemonstraties bij te wonen.

Een pendeldienst van en naar Rincon is beschikbaar, vertrekkend vanaf Bustu di Bruchi Janga in Rincon om 09.00 uur en richting Sporthal George Nicolaas. De bus zal om 13.00 uur weer vertrekken.

Deel dit artikel