Nieuws van Bonaire

Volleybal en beachvolleybal seizoen gestart

Foto's Monalisa Domacasse

KRALENDIJK – De Bonairiaanse Volleybalbond (Bovobo) heeft afgelopen weekend het volleybal en beachvolleybal seizoen gestart. In een periode van vier maanden gaan verschillende teams bijna elk weekend de strijd met elkaar aan.

De teams werden dit weekend aan het publiek voorgesteld. Foto’s van de verschillende teams werden genomen. Vanaf 19.00 werd er gespeeld. Niet alleen in het veld ging het er fanatiek aan toe. Ook het publiek op de tribunes genoot met volle teugen. Meerdere malen werd er luid geklapt bij één van de mooie actie van de teams.

Rocargo

De beachvolleyballers spelen hun finale wedstrijden in het weekend van 10 en 17 mei. De zaalvolleyballers doen dit op 1 en 8 juni.

Deel dit artikel