Nieuws van Bonaire

Diefstal auto in Kaya Stormvogel en rugzak op Donkey Beach

Donkey Beach, foto: Inge Poorthuis

KRALENDIJK – Op dinsdag 27 februari zijn er twee diefstallen gemeld, waarbij een auto en een rugzak zijn gestolen. De politie onderzoekt beide zaken.

Een blauwe Toyota Corolla met kentekenplaat B-5663 is gestolen tussen 18:00 op maandag 26 februari en 15:00 uur op dinsdag 27 februari. De auto stond onvergrendeld voor een woning aan de Kaya Stormvogel geparkeerd.

Diefstal op Donkey’s Beach

Op de E.E.G. Boulevard bij Donkey’s Beach vond een diefstal plaats waarbij een zwarte rugzak met grijze strepen werd gestolen. De inhoud omvatte onder andere twee zonnebrillen van de merken Ralph Lauren en Maui Jim, een autosleutel en een telefoonhoes. De tas lag onbeheerd onder een doek op een stoel op het strand en werd tussen 15:50 uur en 16:15 uur door onbekenden weggenomen terwijl de eigenaar aan het snorkelen was.

Deel dit artikel