Nieuws van Bonaire

Antoin Klein Hofmeijer nieuw Hoofd TUI Dutch Caribbean

Het nieuwe hoofd van TUI Dutch Caribbean, Klein Hofmeijer, zal op Curaçao gebaseerd zijn. Foto: TUI

WILLEMSTAD- Antoin Klein Hofmeijer zal vanaf 1 april 2024 de functie van Hoofd van TUI Dutch Caribbean op zich nemen, als opvolger van Rick van der Pluijm. 

Klein Hofmeijer, die al tien jaar bij TUI werkt, zal met zijn gezin naar Curaçao verhuizen. Zijn eerdere functies omvatten Product- en Inkoopmanager City, Productmanager Sun & Beach, en Accountmanager Channelmanagement Retailpartners. 

Hij zal samenwerken met Sebastiaan de Vries, Hoofd van Klantenservice voor België/Nederland & TUI Dutch Caribbean, met als doel de aanwezigheid van TUI in het Caribisch gebied te versterken. Ondertussen maakt Rick van der Pluijm de overstap naar Hoofd van de Markt Tours binnen TUI.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo