Kunst, Cultuur en muziek

Vijfendertigste Dia di Rincon belooft groots te worden

Het organiserend comité is al volop bezig met de voorbereiding van de feestelijkheden op 30 april a.s. Foto: ABC Online Media

RINCON- Op dertig april 2024 zal de vierendertigste editie van Dia di Rincon plaatsvinden. Het team achter de organisatie van het het evenement, de commissie Cultureel Erfgoed Rincon, bereidt zich nu al voor op een maand vol culturele activiteiten ter ere van deze speciale gelegenheid. 

Op de komende Dia di Rincon zullen zowel traditionele feestelijkheden plaatsvinden. Ook zijn er nieuwe elementen, zoals een openluchttheater. Er wordt van alles georganiseerd. De gemeenschap wordt aangemoedigd om deel te nemen en te helpen bij het creëren van een gedenkwaardig festival, waarbij iedereen wordt betrokken van jong tot oud. 

Het Openbaar Lichaam Bonaire, vertegenwoordigd door Timotheo Silberie, onderstreept het belang van de viering en roept op om bij te dragen aan zowel de organisatie als de uitbundige viering van het evenement.  

Deel dit artikel