Nieuws van Bonaire

Hit-en-run aanrijding kost leven aan twee ezels op Bonaire

Het ongeluk veroorzaakte letterlijk een bloedbad. Fotos: Donkey Sanctuary Bonaire

KRALENDIJK- Een aanrijding tussen een pick-up truck en een tweetal ezels in de Kaya Essequibo te Tera Cora, heeft op woensdagmiddag aan beide ezels het leven gekost. De ene ezel was op slag dood. De tweede ezel moest door de toegesnelde dierenarts uit zijn lijden worden verlost. 

De chauffeur die de aanrijding veroorzaakte reed weg van de plaats van het ongeluk. Onder meer de Donkey Sanctuary werd gewaarschuwd door een andere weggebruiker. Betrokken chauffeur wist, volgens Donkey Sanctuary, ook een foto te maken van de pick-up die het leed veroorzaakte. 

Het ongeluk en het doorrijden van de chauffeur heeft tot grote verontwaardiging geleid op het eiland. 

Regelmaat

Loslopende ezels worden met grote regelmaat doodgereden op het eiland. Veelal ligt een veel te hoge snelheid of onbesuisd rijgedrag ten grondslag aan de ongelukken. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo