Nieuws van Bonaire

Politie Bonaire houdt drie bestuurders aan voor rijden onder invloed

KRALENDIJK – Drie personen zijn afgelopen dagen aangehouden door de politie op Bonaire wegens rijden onder invloed van alcohol.

Op maandag 5 februari werd een 27-jarige vrouw gearresteerd nadat ze werd betrapt op roekeloos rijgedrag en niet voldeed aan een verzoek om te stoppen. Op vrijdag 2 februari werd een 42-jarige man aangehouden omdat hij slingerend over de weg reed. Op zondag 4 februari werd een 33-jarige man gearresteerd nadat hij betrokken was bij een aanrijding waarbij hij achterop een geparkeerde auto botste. Alle drie de verdachten werden onderworpen aan een blaastest, waarbij ze werden aangehouden.

Bovendien werden tijdens een verkeerscontrole op vrijdag 2 februari aan de Kaya Nikiboko Zuid 15 voertuigen gestopt. Vier bestuurders ontvingen bekeuringen, waaronder twee voor het rijden zonder geldig rijbewijs, twee voor het ontbreken van een geldig verzekeringsbewijs, en één voor het ontbreken van een kentekenplaat.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo