Nieuws van Bonaire

LATAM Airlines verhoogt aantal vluchten naar Aruba

LATAM Airlines, hier te zien in Rionegro, Colombia is een zeer grote speler op de Latijns Amerikaanse markt. Foto: BES-Reporter.com

ORANJESTAD – Aruba Airport en de Aruba Tourism Authority (A.T.A.) zeggen verheugd te zijn door het besluit van LATAM Airlines om de frequentie van de onlangs gelanceerde directe vluchten tussen Lima en Aruba te verhogen. Volgens de beide organisaties is het besluit een belangrijke stap naar het versterken van de connectiviteit tussen de twee bestemmingen. 

Vanaf juli zal LATAM Airlines zijn vluchten van Lima naar Aruba verhogen van 3 per week naar 4 per week, met de introductie van een extra maandagdienst naast de huidige operaties op donderdag, zaterdag en zondag. 

Groeiende vraag

Volgens Aruba Airport en A.T.A. komt de beslissing om de diensten uit te breiden in reactie op een groeiende vraag naar vluchten op de betreffende route.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo