Nieuws van Bonaire

TCB lanceert marketingcampagne in samenwerking met WINAIR

Een ATR-toestel van WINAIR met de reclame voor Bonaire. Foto: TCB

KRALENDIJK – De Tourism Corporation Bonaire (TCB) gaat een drie maanden durende campagne voeren samen met de luchtvaartmaatschappij van St. Maarten WINAIR.

Van januari tot en met maart zullen op de hoofdsteunen van de vliegtuigen van WINAIR promotie te zien zijn van Bonaire. De luchtvaartmaatschappij vliegt drie maal per week tussen Philipsburg en Bonaire, met een tussenlanding op de heen- en terugweg op de luchthaven van Curaçao. 

Toeristen uit het brede netwerk van WINAIR kunnen met deze vluchten makkelijk op Bonaire komen, maar anderzijds kunnen passagiers uit Bonaire, via Curaçao en Sint-Maarten naar het bredere Caribische gebied reizen, waaronder Antigua, Dominica, Haïti, Saba, St. Barts, St. Eustatius, St. Kitts en Tortola.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo