Nieuws van Bonaire

Nieuwe outfit voor SV Atlético Flamingo jeugdvoetballers

De jeugdige voetballertjes met hun nieuwe uniform. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK – Op maandag 8 januari heeft SV Atlético Flamingo Youth hun nieuwe tenue gepresenteerd in Club Boulevard op Bonaire. 

Tijdens de bijeenkomst sprak voorzitter Earon Rosario zijn waardering uit voor de betrokkenheid en steun van ouders en spelers. Het team nam afscheid van speler Jafet Vlijt, die zijn voetbalcarrière voortzet bij Spartaan 20 in Rotterdam. 

Rocargo

Atlético Flamingo Youth begon anderhalf jaar geleden met U9, U15 en U17 en heeft nu uitgebreid met U5, U7, U11 en U21. De club bedankte hun sponsors en kondigde een gratis voetbalclinic aan, verzorgd door zeven coaches uit Amerika voor alle kinderen op Bonaire tussen 12 en 21 jaar, gepland van 19 tot 21 januari 2024. 

Clinic

De clinic is gratis voor deelnemende kinderen en vereist een bijdrage van $100 voor anderen, met registratie mogelijk via de sociale media van Atlético Flamingo Youth.

Deel dit artikel