Nieuws van Bonaire

Diefstal uit auto snel opgelost dankzij camerabeelden

KRALENDIJK – De politie heeft een diefstal uit een geparkeerde pick-up op Kaya Grandi weten op te lossen met behulp van camerabeelden. Op zondag 19 november werd aangifte gedaan nadat een flinke som contant geld uit het niet-vergrendelde voertuig was gestolen.

Na een buurtonderzoek kon via videobeelden van een beveiligingscamera waargenomen worden dat het voertuig doorzocht werd door een man. De man werd door de politie herkend. De 46-jarige verdachte werd op de Kaya Tintorero aangehouden voor diefstal.

Bij het fouilleren van de verdachte vond de politie contant geld en een voorwerp dat op een vuurwapen leek, wat beide in beslag werden genomen voor verder onderzoek.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo