Nieuws

Ook Sint-Eustatius krijgt eigen pakket aan stimuleringsmaatregelen 

Regeringscommissaris Alida Francis en staatssecretaris Alexandra van Huffelen ondertekenen de overeenkomst, terwijl de twee gedeputeerden toekijken. Foto: GIS

ORANJESTAD- Net als op Saba het geval is, krijgt ook Sint-Eustatius zijn eigen pakket met een daarin voor het eiland specifiek maatregelen. Het ‘Statia Package’ werd op vrijdag ondertekend door Gezaghebber Alida Francis namens Sint-Eustatius en Van Huffelen namens de Nederlandse regering.

De overeenkomst omvat een reeks maatregelen gericht op het verbeteren van de levensstandaard voor de bewoners op het eiland, evenals belangrijke prioriteiten voor het komende jaar. Details over de nieuw ondertekende overeenkomst zijn echter nog niet gecommuniceerd.

Komende week zal regeringscommissaris Francis de details van de overeenkomst aan de gemeenschap verstrekken.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo