Nieuws van Bonaire

Politie vindt drugs in auto met slapende inzittenden

KRALENDIJK – Maandagavond heeft de politie op Bonaire een verdacht voertuig onderzocht op de Kaya Klafir, waarbij diverse verdovende middelen zijn aangetroffen. Rond 22:00 uur kreeg de centrale meldkamer een melding over een pick-up die urenlang geparkeerd stond met draaiende motor. Bij controle trof de politie twee slapende personen in het voertuig aan. Tijdens de interventie werd een sterke geur van vermoedelijk verdovende middelen waargenomen.

Bij het wekken van de inzittenden en het openen van de deuren, stuitte de politie op de sterke geur. Er ontstond een gesprek met de bestuurder, waarbij een tas op de passagiersstoel de aandacht trok. De bestuurder probeerde één van de tassen in de bosjes te gooien. Na verder onderzoek van de tas en het voertuig werden meerdere plastic zakjes met verdovende middelen gevonden. De politie heeft een 35-jarige man, met initialen J.L.M., gearresteerd voor overtreding van de Opiumwet BES.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo