Nieuws van Bonaire

Bonaire verwelkomt bezoekers met nieuwe informatiebalie van TCB en Stinapa

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB) en STINAPA Bonaire introduceren gezamenlijk de ‘It’s in our Nature Airport Information Booth’ op Flamingo Airport. Deze strategisch geplaatste stand biedt waardevolle informatie aan zowel aankomende als vertrekkende bezoekers, gericht op het verbeteren van hun Bonaire-ervaring.

De informatiestand, een resultaat van de samenwerking tussen TCB en STINAPA, is bedoeld om bezoekers te voorzien van essentiële informatie over de natuurlijke schoonheid, cultureel erfgoed en recreatiemogelijkheden van het eiland. Hierdoor wordt duurzaam toerisme en milieubewustzijn benadrukt.

Bezoekers kunnen bij de stand terecht voor diverse zaken, waaronder brochures, de mogelijkheid om de ‘nature fee’ te kopen, kaarten en gidsen. Deskundig personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en aanbevelingen te doen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo