Nieuws van Bonaire

Washington Slagbaai Nationaal Park weer open met aangepaste toegangswegen

RINCON – Washington Slagbaai Nationaal Park, dat sinds 11 november tijdelijk gesloten was voor wegwerkzaamheden, is weer geopend voor bezoekers.

Het parkbeheer heeft een tijdelijke alternatieve route aangelegd, aangegeven met rode markeringen, die toegang biedt tot Slagbaai en Wayaka 2. Deze route zorgt ervoor dat bezoekers toch kunnen genieten van het park, ondanks de werkzaamheden. Het is voor bezoekers van het park belangrijk om te weten dat het gebied voorbij deze punten momenteel niet toegankelijk is. Dezelfde weg wordt gebruikt voor zowel de heen- als terugreis.

De openingstijden van het park zijn vastgesteld van 8.00 uur tot 17.00 uur. Bezoekers moeten rekening houden met de specifieke toegangs- en uitgangstijden. Toegang tot het park is mogelijk van 8.00 uur tot 12.00 uur, waarbij geen toegang meer wordt verleend na 12.00 uur. Voor het verlaten van het park dienen bezoekers de uitgangstijden tussen 13.00 uur en 16.00 uur in acht te nemen.

De nieuwe route en tijden zorgen ervoor dat het park een veilige en aangename ervaring blijft bieden voor iedereen die de unieke natuur en rust van Washington Slagbaai Nationaal Park wil ervaren.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo