Nieuws van Bonaire

Bonaire verwelkomt nieuwe gecertificeerde tourgidsen voor toeristensector

Foto - OLB

KRALENDIJK – Toerisme op Bonaire krijgt een impuls met 23 nieuwe gecertificeerde gidsen. Afgelopen donderdag hebben deze gidsen de ‘Bonaire in Depth and Guiding Skills’ training bij FORMA voltooid.

Deze intensieve cursus, gegeven door ervaren gidsen Sue Felix en Brian Albus, bestond uit 22 lessen met zowel theoretische kennis als praktische ervaringen. De studenten leerden over de geschiedenis, cultuur en natuur van Bonaire en kunnen nu toeristen uitgebreid informeren over de unieke eigenschappen van het eiland.

De training, die zowel klassikale sessies als excursies omvatte, was gericht op het verdiepen van kennis over Bonaire en het ontwikkelen van vaardigheden om als gids te functioneren. Sue Felix uitte haar trots over de cursisten, die nu toeristen kunnen voorzien van uitgebreide kennis over Bonaire. De cursus werd afgesloten met een ceremonie waarbij de deelnemers hun certificaten ontvingen, waarbij de helft van hen een score van 90 tot 100% behaalde en de rest 80 tot 90%.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo