Nieuws van Bonaire

ACE Foundation werkt aan eerste Kids Music Festival

Foto: ACE Foundation

KRALENDIJK- De ACE Foundation is druk bezig met het eerste Bonaire Kids Music Festival aan, een viering van kunst en cultuur op het eiland. 

Gepland voor 23 november in Sentro di Bario Tera Cora, heeft het evenement tot doel het belang te benadrukken van kinderen die geschikte liedjes horen. Met Angelitos Curacao als headliner, zal het festival optredens bevatten van ACE Tweens en Angelitos, waarbij de inspanningen van de stichting worden getoond bij het creëren van nieuwe en gezinsvriendelijke muziek. 

Kaartjes

De festiviteiten omvatten entertainment door jonge dj’s van Gang di Arte Bonaire, spelletjes met prijzen voor kinderen en een telspelletjeshoek. Kaartjes zijn onder meer beschikbaar bij Joshantie’s Multi-shop.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo