Nieuws van Bonaire

Bestuurder zonder rijbewijs en verzekering veroorzaakt ongeluk Kaya Korona

Foto Live99FM

KRALENDIJK – Donderdagmorgen vond er een verkeersongeval plaats op de Kaya Korona ter hoogte van Kaya Frater Odulfinus. Het ongeval betrof een aanrijding tussen twee auto’s. De bestuurder van de eerste auto, afkomstig uit Antriol en op weg naar Playa, haalde een andere auto in en botste frontaal op de tweede auto, welke vanuit de tegenovergestelde richting kwam en richting Antriol reed.

De bestuurder van de tweede auto liep ernstige verwondingen op en werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor medische behandeling. De 38-jarige bestuurder van de eerste auto werd ter plaatse gearresteerd. De aanklachten omvatten het veroorzaken van een ongeval met letsel, rijden zonder geldig rijbewijs en zonder verzekering.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo