Nieuws van Bonaire

Poolbiljart Bonaire verenigt onder KNBB-vlag

KRALENDIJK – De Federashon di Biljart Boneriano (FEBIBO) zal zich vanaf november 2023 aansluiten bij de Koninklijke Nederlandse Biljartbond (KNBB) Sectie Pool, zo werd bekend tijdens een persconferentie op donderdag.

De samenwerking, vastgelegd door KNBB-voorzitter Willem La Rivière en FEBIBO-voorzitter Marvin Abdul, belooft maatschappelijke voordelen voor Bonaire, zoals de integratie van biljartcompetities en de inzet van SmartPool in naschoolse opvang, ter bevordering van de band met de KNBB.

Dit driejarig ontwikkelingsprogramma, onder het motto ‘Poolbiljart verbindt’, sluit aan bij het Caribisch Preventie- & Sportakkoord van mei 2019 en streeft ernaar om lokale talenten te ontwikkelen en te laten deelnemen aan (individuele) kampioenschappen, met als uitzicht deelname aan het NK Pool in Nederland.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo