Nieuws van Bonaire

Study Choice Caribbean met nieuwe virtuele studiemarkt

Study Choice Caribbean organiseert voor de derde keer een virtuele studiebeurs voor MBO, Havo, en VWO-studenten uit de Caribische eilanden. 

De online beurs vindt plaats op 7 en 8 november 2023 en biedt studenten de mogelijkheid om vanuit huis of school contact te leggen met universiteiten, colleges, en hogescholen. Tijdens de beurs kunnen studenten interactieve sessies bijwonen, virtuele stands bezoeken en live chatten met vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen. Dit helpt hen bij het maken van geïnformeerde keuzes voor hun toekomstige studie. 

Gelijke kansen

De beurs is van groot belang gezien de veranderende onderwijswereld en de rol van technologie bij studiekeuzes, en het zorgt voor gelijke kansen voor studenten, ongeacht hun locatie in de Caribische regio. Het evenement fungeert als een brug tussen Caribische jongeren en potentiële onderwijsinstellingen.

Deel dit artikel