Nieuws van Bonaire

Bonaire verwelkomt atleten voor de Special Olympics Kingdom Games

KRALENDIJK – De eerste deelnemers aan de Special Olympics Kingdom Games 2023 zijn donder aangekomen op Bonaire vanuit Sint-Maarten, Sint-Eustatius en Saba. Een speciale vlucht van EZ Air vloog deelnemers naar Bonaire voor hun deelname.

Meer groepen uit Aruba en Curaçao worden gedurende de dag verwacht. Het sportevenement, dat dit weekend plaatsvindt, omvat competities in diverse disciplines, waaronder balsporten, atletiek, zwemmen, beachvolleybal, voetbal en honkbal.

Onder het welkomstcomité bevonden zich onder meer gedeputeerde Clark Abraham en de directeur van INDEBON, Terrence de Jongh.

De openingsceremonie is zaterdag 4 november om 10.30 uur op het Wilhelminaplein.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo