Nieuws van Bonaire

Gepensioneerdenorganisatie UPAH Bonaire wil op eigen benen staan

Archieffoto - ABC Online Media

KRALENDIJK – Aanstaande zondag zal de Union di Penshonado pa Adelanto i Hustisia (UPAH) Bonaire haar jaarlijkse statutaire vergadering houden voor haar leden.

De vergadering is van cruciaal belang voor de toekomst van de organisatie. Tijdens de julivergadering heeft een ruime meerderheid van de leden zich uitgesproken voor een ‘eigen’ organisatie van de leden van de op Curaçao gevestigde UPAH, een overblijfsel uit de tijd van de Nederlandse Antillen. 

Het belangrijkste onderwerp op de agenda van de vergadering van aanstaande zondag is het proces en de route naar de onafhankelijkheid van de pensioenorganisatie op Bonaire.

Zondag

De vergadering vindt plaats van 10.00 uur tot 12.00 uur ’s ochtends in de vergaderzaal van het Scouting-gebouw, Kaya Nikiboko Noord 2. Het bestuur van UPAH Bonaire doet een beroep op alle leden om deze vergadering bij te wonen om de toekomst van de organisatie te bepalen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo