Nieuws van Bonaire

‘Boneiru ta mi kas’ wordt themalied van kinderboekenweek

KRALENDIJK – Voor het derde jaar op rij heeft de ACE FOUNDATION het officiële themalied gecreëerd voor “Siman di buki pa mucha”, de jaarlijkse campagne van de Biblioteka Publiko Bonaire. Dit jaar is het lied getiteld “Boneiru ta mi kas”, gecomponeerd door Xechell Jacobs en geproduceerd door Santinos Studios en ACE Studios.

Het choreografie en script voor de campagne zijn verzorgd door Zoë Bernardina. De regie van de bijbehorende filmproductie lag in handen van Santinos Films, onder leiding van Xechel Jacobs, terwijl het masteren van het lied is gedaan door Jamz Caribbean, met Xemio Jacobs aan het roer.

De kinderboekenweek start op maandag 13 november met allerlei activiteiten op de scholen en in de openbare bibliotheek.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo