Nieuws van Bonaire

Rincon bereidt zich voor op het derde Bario Festival

KRALENDIJK – Op zaterdag 4 november 2023 zal in Rincon het derde Bario Festival plaatsvinden, georganiseerd door Tourism Corporation Bonaire (TCB) en Surround Vibe. Vanaf 12 uur ’s middags tot 11 uur ’s avonds kan men genieten van muziek, lokale gerechten en een speciaal mini-toernooi op het Luciano ‘Boy’ Frans-sportveld.

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen met optredens van Grupo Eso, Foyan Boys, Grupo Sabor Krioyo en een DJ. Naast de muzikale invulling worden er stands opgezet waar bezoekers lokale lekkernijen kunnen proeven.

Als extra toevoeging aan het festival zal er een mini-toernooi plaatsvinden op het sportveld, ook wel bekend als de Johan Cruijff Court, met diverse wijkteams in actie. Het gehele festijn vindt plaats op het terrein van het IKC Rincon en de toegang is gratis.

TCB en Surround Vibe moedigen alle inwoners en bezoekers van Bonaire aan om deze feestelijke dag in Rincon bij te wonen en samen te genieten van de derde editie van het Bario Festival.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo