Nieuws van Bonaire

Gebrek aan capaciteit leidt tot stroomuitval in delen van Bonaire

KRALENDIJK- Op dit moment worden verschillende gebieden op Bonaire getroffen door een stroomonderbreking als gevolg van een tekort aan capaciteit in de elektriciteitsproductie. De gebieden die momenteel worden beïnvloed zijn Belnem, Nikoboko Zuid, Tera Cora en Rincon, zo meldt Web Bonaire.

De stroomonderbreking heeft invloed op de elektriciteitsvoorziening in deze gebieden en kan enige overlast veroorzaken voor de bewoners en bedrijven. Web Bonaire heeft geen informatie verstrekt over de verwachte duur van de stroomonderbreking.

Web Bonaire zal updates blijven verstrekken via haar Facebookpagina over de situatie en de voortgang van de herstelwerkzaamheden aan de elektriciteitsvoorziening op het eiland.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo