Nieuws van Bonaire

Vertraging in start vluchten Jetair naar Bonaire en Aruba

WILLEMSTAD – Hoewel Jetair Caribbean recent nog informatie gaf over hun plannen om per 1 november a.s. vluchten naar Aruba en Bonaire aan te bieden met een 50 stoelen tellend ATR-vliegtuig, blijkt er nu sprake van vertraging in de uitvoering van de plannen. 

Volgens de luchtvaartmaatschappij heeft de verhuurder van het vliegtuig een vertraging in het leveringsproces gemeld die te maken zouden hebben met de registratie. Op dit moment ziet het er naar uit dat vluchten vanaf 1 november 2023 niet langer haalbaar zijn. 

Volgens Jetair zijn passagiers die al geboekt hadden op de betreffende vluchten, inmiddels op de hoogte gesteld van het uitstel. Ook zegt de luchtvaartmaatschappij zich in te zetten om de betrokken passagiers alternatieve vluchten aan te bieden. 

Snelle oplossing

“Het team van Jetair Caribbean is actief betrokken bij het proces om het vliegtuig inzetbaar te maken. We begrijpen het belang van het bieden van betrouwbare service aan onze passagiers en zijn toegewijd aan een snelle oplossing van dit probleem,” aldus de luchtvaartmaatschappij.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo