Nieuws van Bonaire

Nina den Heyer keert terug als gedeputeerde in nieuw bestuurscollege

KRALENDIJK – Voormalig gedeputeerde Nina den Heyer keert naar verluidt terug als gedeputeerde in het bestuurscollege dat gevormd zal worden door de Partido Democrático Boneriano (PDB), M21 en de fractie Vrolijk. 

Hoewel het in eerste instantie leek te gaan om een gerucht heeft ABC Online Media inmiddels vast kunnen stellen dat de berichtgeving wel op waarheid berust. Behalve Den Heyer zouden ook PDB leider Clark Abraham en Anjelica Cicilia beoogd gedeputeerde zijn. Hoewel M21 leider Daisy Coffie en Cyrill Vrolijk zelf in de eilandsraad blijven zitten, zou de openvallende plek van Abraham worden ingenomen door Delno Tromp. 

De terugkeer van Den Heyer als gedeputeerde is opvallend te noemen. Den Heyer nam zelf ontslag uit het MPB-UPB bestuurscollege omdat zij zich niet langer kon verenigen met het door dat BC gevoerde beleid. Daarnaast kon zij zich ook steeds minder vinden in de manier waarop de blauwe partij werd geleid. 

Ervaren

Met Den Heyer krijgt Bonaire een ervaren gedeputeerde terug, die op diverse belangrijke dossiers goed werk heeft verricht. 

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo