Nieuws van Bonaire

Nederlands adviesbureau organiseert Nationaal Onderwijs Congres Caribbean

KRALENDIJK – Onderwijsadviesbureau de ROLF-groep uit Nederland organiseert eind deze maand een Nationaal Onderwijs Congres op de eilanden. Eerst op Aruba, daarna Curaçao en tot slot op Bonaire.

Het congres heeft als doel een platform te bieden voor professionals in het onderwijs en de kinderopvang. In Nederland ondersteunt deze groep scholen bij het leveren van het beste en meest geschikte onderwijs.

Het thema van het congres is ‘vakmanschap is meesterschap’. Na het openingswoord starten verschillende praktijkgerichte workshops. Deelnemers stellen zelf een gevarieerd en leerzaam programma samen. Naast de workshops is er ruimte om met collega’s en sprekers in gesprek te gaan over de laatste trends, ontwikkelingen, innovaties en de nieuwste producten in het onderwijs en opvang.

Het Nationaal Onderwijs Congres Caribbean 2023 wordt onder andere gesponsord door SKOA, de University of Curaçao en Aruba. Colegio Arubano, IPA, de Fundacion Pa Nos Muchanan, Het Roomskatholieke schoolbestuur RKCS, Dienst Openbaar Onderwijs DOS en nog een tiental organisaties die bezig zijn in het onderwijs op de drie eilanden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo