Nieuws van Bonaire

Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid bezoekt Bonaire

KRALENDIJK – Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid, Eric van der Burg, brengt een vierdaags werkbezoek aan Bonaire als onderdeel van zijn reis naar het Caribisch deel van het Koninkrijk. Van 22 oktober tot en met 25 oktober staat Bonaire op de agenda.

Tijdens zijn verblijf op Bonaire zal de staatssecretaris zich richten op specifieke kwesties met betrekking tot het eiland. Hij zal in gesprek gaan met medewerkers uit de vreemdelingenketen en bespreken hoe mensenhandel en grensbeheer worden aangepakt. Daarnaast zullen er belangrijke gesprekken plaatsvinden over vreemdelingenbewaring en zal de staatssecretaris in overleg gaan met het bestuurscollege van Bonaire.

Het bezoek aan Bonaire wordt afgesloten met de opening van de jaarlijkse conferentie vreemdelingenwetten, wat een cruciaal onderdeel vormt van de inzichtelijke aanpak van migratievraagstukken op het eiland.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo