Nieuws van Bonaire

Kinderopvang Boks behaald basis kwaliteitseisen plusopvang

KRALENDIJK – Kinderopvang Boks heeft de Basis Kwaliteitseisen Plusopvang van het Inspectie Ministerie van OCW behaald. Dit is een opmerkelijke prestatie drie jaar na het starten van een Best4Kids pilotproject voor kinderen tussen 2 en 12 jaar die extra zorg behoeven.

In 2022 verhuisde de opvang naar een speciale locatie in Antriol, de Kaya Baracuda, waar de kinderen nu hun eigen plekje hebben.

De pedagogische medewerkers van Boks, met ondersteuning van een coach van Akseso en een orthopedagoog, zorgen ervoor dat de kinderen de juiste begeleiding en aandacht krijgen. Akseso speelt bovendien een grote rol in de training en opleiding van het personeel van Boks.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo