Nieuws van Bonaire

Gedeputeerde Craane opent handelsmissie PSV en Bonaire

KRALENDIJK –  In de aanloop naar een gezamenlijke handelsmissie PSV – Bonaire, heeft  Gedeputeerde Craane vandaag het zogenaamde pre- event geopend. 

Het pre- event is bedoeld als een voorproefje van de handelsmissie voor en door ondernemers en brancheverenigingen. De handelsmissie, met als thema sport, ondernemerschap en innovatie, vindt plaats van 4 tot en met 9 november. 

Rocargo

Tijdens de handelsmissie vinden verschillende ronde tafelgesprekken, presentaties en sparringsessies plaats over onderwerpen als ondernemen, sport, voeding, gezondheid, innovatie, zero-waste management, start-ups, scale-ups en meer.

Uitnodiging

Vanuit de organisatie zullen bedrijven en brancheverenigingen worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze uniek handelsmissie. Gedeputeerde Craane hoopt dat de genodigde deelnemen en dit bijzondere event maximaal te benutten in het voordeel van hun onderneming of sector. 

Rocargo
Deel dit artikel