Nieuws van Bonaire

Personeel BONLAB houdt korte werkonderbreking in reactie op ongewisse toekomst

KRALENDIJK – Medewerkers van BONLAB aan de Kaya Carlos Nicolaas hebben op dinsdagochtend het werk voor korte tijd neergelegd. Dit naar aanleiding van de onzekerheid die nog altijd bestaat over het voortbestaan van het lokale laboratorium.

Terwijl het laboratorium gesloten bleef voor mogelijke klanten, vergaderde het personeel binnen onder meer met vertegenwoordigers van vakbond AFBW en gedeputeerde James Kroon. De medewerkers zijn van mening dat zij al te lang in onzekerheid verkeren over de nabije toekomst van het lokale lab. 

In de loop van de ochtend werd de werkonderbreking weer opgeschort, maar klanten konden op dinsdag alleen terecht voor het ophalen van reeds gedane onderzoeken. Vanaf woensdagochtend zal het laboratorium weer gewoon geopend zijn. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo