Nieuws van Bonaire

Vijf nieuwe tennisleraren bij Bonaire Tennis Association

KRALENDIJK – Bonaire heeft onlangs vijf enthousiaste tennisliefhebbers mogen toevoegen aan haar groeiende groep tennisleraren. In een vruchtbare samenwerking met de Internationale Tennis Federatie (ITF) organiseerde de Bonaire Tennis Association een cursus speciaal gericht op beginnende tennisinstructeurs.

Deze opleiding had als voornaamste doel om vrijwilligers vertrouwd te maken met de basisvaardigheden die nodig zijn voor het geven van tennislessen. Gedurende de afgelopen week hebben deelnemers met succes de cursus afgerond en ontvingen zij officiële certificaten ter erkenning van hun inzet en prestaties.

De cursus werd professioneel begeleid door John de Goede van de ITF, die samen met Robert Martis van de Bonaire Tennisbond de eer had om de certificaten op donderdag uit te reiken aan de trotse deelnemers.

Met dit recent behaalde certificaat kunnen de nieuwe tennisinstructeurs nu een waardevolle rol spelen in de wekelijkse gratis tennisclinic voor de jeugd op zaterdag, evenals bij de tennislessen op scholen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo